Naslovna / Krepšić / 17. godina postojanja krepšićkog portala

17. godina postojanja krepšićkog portala

Krepšićki internet portal obznanjuje svim Krepšićanima , prijateljima Krepšića i posjetiteljima naših stranica da se 13. siječnja ove 2020. godine napunja punih sedamnaest godina od naših početaka!

Razlog za slavlje, svakako je veliki broj godina kroz koje smo prošli. Uz to sve brojne vijesti, slike, video uredci vezani za naše prostore a i šire, jednom riječju, prošlo je 17 godina rada za Vas, s Vama a sve za naš Krepšić.

Ako se prisjetimo naših početaka bilo je to vrijeme kada su na našim prostorima web portali bila rijedkost, iskreno rečeno ni sami nismo bili svjesni ušto se upuštamo.

U tim  godinama raseljeni širom svijet iz ljubavi prema rodnome kraju Krepšiću i Bosanskoj Posavini, htjeli smo informirati našeg čovjeka o svemo što se događalo u našim krajevima, o povijesti, životu i radu naše župe Krepšić kao i ostalih župa i mjesta Bosanske Posavine.

Svakako da za godine koje su iza nas, za jednu iskrenu i veliku suradnju želim zahvaliti Zvonki Lucić i Josipi Mišković.

Hvala svim suradnicima za svaki prilog koji ste proslijedili prema nama. Sve što je s ljubavlju učinjeno ne želimo brojit niti brojem niti veličinom. Znam da bi se moglo i bolje i više možda se neke stvari i promijene ali za sada stvarnost je takva kakva jest.

 

Vjerujući u bolja vremena, te da će naš Portal i dalje živjeti na ovim stranicama, iskreno vas sve pozdravljam.

Glavni urednik KIP-a – Perica Krnjić

 

Comments

comments

Pročitajte još

Gradonačelnik i njegov zamjenik u posjeti lovačkoj kući u Krepšiću i radovima na vodovodnoj i putnoj infrastrukturi

Gradonačelnik Brčko distrikta Bosne i Hercegovine prim. dr. Zijad Nišić, zajedno sa svojim zamjenikom dr. …

Jedan komentar

  1. Svaka cast za kip krepsic sve pohvale za ovaj rad za ideju za hrabrost da se covjek upusti u ovako nesto ali eto hvala Bogu uspjelo je se to odrzati sve do danas zahvaljujuci ponajprije urednicima Perici Josipi i Zvonki rodaku mogu samo reci veliko hvala i naravno svima onima koi su ucestvovali u svemu tome koi su slali svoje priloge slike Video pjesme i price i zelim od srcs jos mnogo godina da tako bude i da zajedno sueadujemo na nasem portalu svima hvala i sve pozdravljam
    ****misko****

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)