Naslovna / Krepšić / Promocija knjige MOJE PJESME – Video

Promocija knjige MOJE PJESME – Video

 

Naši dosadašnji godišnji odmori u Krepšiću uvjek su bili obiljženi raznim događajima, osim nogometnog turnira, u hodu spontano su dogovarana druženja kojih nikad nije nedostajalo.

Ova godina ostat će zapamćena po prilično pustom selu.

Prazninu koju smo svi dole osjetili obilježio je pak jedan lijep događaj koji će nam ostati opet u lijepom sjećanju.

Naime Marko Mišković Miško zbirku svojim pjesama koje je godinama pisao prezentirao je kako je već prije najavljivao pred mještanima svoga Krepšića.

Na lovačkoj kući gdje se sve i odigralo okupljene krepšićane kao i goste sa strane Miško je pozdravio prigodnim govorom. Zahvalivši svima koji su ga podržali u ovom projektu, sa razlogom radostan da je došlo do realizacije istog, svim prisutnim je darovao po jedan primjerak knjige koja je upravo izašla iz tiska. Neke od pjesama pred prisutnim skupom pročitao je Joja Miškić i bio poslije zadnjeg stiha uvjek nagrađen aplauzom prisutnih.

Rad u Austiji, ratna razaranja u domovini i stalna nostalgija za rodnim krajem izazvali su u meni takav emocionalan naboj da su pjesme nastajale nekako same od sebe, bilo je potrebno samo ih zapisati. Tako je i nastala ova moja prva zbirka pjesama pod naslovom MOJE PJESME navodi autor Marko Mišković Miško. .

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)