Naslovna / Krepšić / Statistika župe prema župnim maticama – Video

Statistika župe prema župnim maticama – Video

Iako smo već zagazili u Novu 2023-u godinu,  te otišli na razne strane jer obaveze se nastavljaju i život teče dalje, pomislih da od onog zabilježenog još nešto ostade što bi htjeo obzaniti svim našim koji vole čuti za kraj iz kojeg potječemo.

Statistički podatci su interesantni treba ih zabilježiti ali i proslijediti kako bi se svi zajedno ma gdje bili primakli realnosti koliko god ona teška bila.

Naš župnik vlč. Pavo Kopić na misi zahvalnici u Krepšiću iznio je detaljno statistiku župe i župni matica. 

Po tko zna koji put zahvalio mještanima bolje rečeno svima nama koji osjećamo pripadnost ovome kraju na neumornoj pomoći kao i na novčanoj podršci povodom proslave 50. obljetnice župe.

Iako sam na ovoj stranici kako prije tako i poslije pisao o svemu ovom ipak sam izbjegao neke detalje, misleći da nemora sve u javnost. 

Na kraju poslije Mise zahvalnice, pošto sam cijelu propovijed snimio, na moj upit reče mi sam župnik slobodno objavi sve… U tom događaju iako razasuti posvuda cijela župa na jedan poseban način bila je zajedno. Stvarno sam oduševljen to još nisam doživio.

Drago mi je što sam vaš župnik ono što ste odradili može i treba da bude za primjer mjestima u okruženju zaključio je velečasni Pavo Kopić. 

Kip

 

Comments

comments

Pročitajte još

Sad je jasno – Ovo je razlika između SELJAKA i SELJAČINE

Poznati hrvatski vozač relija Juraj Šebalj na svojoj zvaničnoj Facebook stranici objavio je fotografiju koja, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)