Naslovna / Lovci iz Krepšića / Zasjalo je na Lovačkoj kući

Zasjalo je na Lovačkoj kući

Upravo je tako glasila poruka koju sam uz nekoliko slika dobio iz Krepšića, zasjalo je na lovačkoj kući. Lijepu vijest želimo podijeliti sa svim našim članovima lovačke sekcije  ili bolje rečeno sa svim našim krepšićanima. 

Lovačka kuća je već duže vrijeme nezaobilazna destinacija kako mlađih tako i starijih mještana našeg sela. Mjesto je to okupljanja i druženja najčešće u popodnevnim satima na kojima smo svi  u više navrata sudjelovali. Danas je napravit priključak vode, kompletna oprema od pumpe, šanka i kuhinje do sanitarnog čvora. Što do sada bez el. mreže nije bilo moguće staviti u funkciju.

 Želimo i ovim putem zahvaliti ljudima koji su nas podržali u ostvarenju ovog kao u ovoj godini još mnogih  projekata. Krepšićani vam to neće i nesmiju zaboraviti.

Sredstva za elektro-naponsku mrežu (projektnu dokumentaciju, eksproporciju zemljišta, betonske stupove i kabal u dužini ca. 800 metara) od kuće Zdravka Mišković do lovačke kuće u Krepšiću, u iznosu od 24000 KM osigurali su predstavnici HDZ BiH u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti u Brčko distrtiktu BiH.

krepsic.com

Comments

comments

Pročitajte još

DOBRO JE ZNATI – Jeli slanina stvarno zdrava

Često čujemo da slanina nije zdrava i da je treba jesti što manje, ali je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)