Naslovna / Posavina / Prva tvornica sladoleda u BiH uskoro i službeno počinje sa proizvodnjom

Prva tvornica sladoleda u BiH uskoro i službeno počinje sa proizvodnjom

Jedinstvenim projektom u BiH, zahvaljujući kojem će YimoR postati prvi proizvođač najkvalitetnijeg sladoleda, pravljenog po posebnoj recepturi i pripremljenog po najvećim standardima. S projektom izgradnje Tvornice sladoleda, ove godine YimoR otvara novo poglavlje u poslovanju  i na inozemnom tržištu. Plan je, između ostalog, dio od oko 70% proizvodnje pripremiti i za izvoz, čime će YimoR postati i prvi izvoznik sladoleda proizvedenog u BiH za ino tržište.

Prva tvornica sladoleda u BiH svoje poslovanje će utemeljiti na osnovnoj filozofiji proizvodnje – stvoriti najkvalitetniji sladoled po pristupačnim cijenama, pripremljen po posljednjim svjetskim standardima kvalitete i po originalnoj visoko kvalitetnoj recepturi, koji će osvojiti sve one koji uživaju u ovoj poslastici kako u BiH, tako i u zemljama uvoznicama, navode u kompaniji Yimor.

Po riječima Zlatka Oršolića vlasnika tvrtke tvornica sladoleda će službeno bitu pustita u proizvodnju u travnju ove godine.

U tvornicu sladoleda u Domaljevcu, kako je ranije objavljeno, investirano je oko 20 milijuna konvertibilnih  maraka. To je najveća investicija na području općine Domaljevac-Šamac od njenog osnutka 1998. godine.

Ova investicija u tvornicu sladoleda u Domaljevcu ilustrira kako se poslovne (gospodarske) ambicije mogu realizirati i u Zavičaju. Zapravo, želim vjerovati kako bi ovaj Zlatkov poslovni pothvat mogao inspirirati još neke poduzetnike u  Zavičaju.

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)