Naslovna / BiH / Najveći lanac obuće u Evropi, Deichman otvara prodavnicu i u Brčkom

Najveći lanac obuće u Evropi, Deichman otvara prodavnicu i u Brčkom

Za sada nije poznato gdje će prodavnica biti smještena, ali ovaj lanac obuće već je objavio konkurs za radnu poziciju poslovođe. S obzirom na ozbiljnost ove njemačke kompanije, zasigurno će u Brčkom napraviti reprezentativnu prodavnicu koja će upotpuniti ponudu u našem gradu

Deichmann je od 1913. porodično preduzeće, te želi i nadalje ostati nezavisno. Skoro stogodišnja historija započela je u Essenu, u srcu njemačke pokrajine Ruhr. Centrala grupe preduzeća tamo se nalazi još i danas. Deichmann SE je u međuvremenu s preko 4.300 poslovnica aktivan u 31 zemlje i zapošljava oko 42.000 saradnika širom svijeta.

Deichmann je vodeći na tržištu trgovine obućom u Njemačkoj i Evropi. S širokim izborom obuće za sve dobne grupe nudi vjerovatno najopsežniju ponudu na tržištu.

Osim tradicionalnih robnih marki poput Elefanten, Gallus ili Medicus, trgovine nude elegantnu i visoko kvalitetnu obuću robne marke 5th Avenue. Top aktuelna je mlada kolekcija Graceland. Sportska obuća robne marke Victory u međuvremenu spada u osnovnu opremu mnogih sportista. Asortiman nadopunjuju poznate robne marke poput Adidasa, Pume i Kappe.

Izvor: Otisak.ba

Comments

comments

Pročitajte još

Priča učiteljice koja tjera suze na oči

Zvala se gospođa Nada. Prvog dana školske godine u petom razredu svojim učenicima ispričala je …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)