Naslovna / Nekategorizirano / Osiguran prijevoz učenika u novoj školskoj godini

Osiguran prijevoz učenika u novoj školskoj godini

Odjel za obrazovanje Vlade Brčko distrikta ovih će  dana potpisati ugovor o organiziranom prijevozu učenika  kako bi  odmah na početku nove školske godine imali prijevoz. Na javni natječaj  prijavila se samo jedna firma, odnosno Krajinović-Laser i ona će i naredne školske godine prevoziti brčanske školarce.

U proračunu Brčko distrikta se na godišnjoj  razini  za prijeevoz učenika osigura  2,750.000 KM, kaže šef Odjela  za obrazovanje u Vladi distrikta Momčilo Poljić.

Da podsjetimo, besplatan prijevoz moći će koristiti učenici osnovnih i srednjih škola kojima je obrazovna ustanova od kuće udaljena više od tri kilometra.Prijevoz koristi  više od 4000 školaraca. S obzirom na to da se na natječaju za  izvođenje javnog prijevoza koje raspisuje Odjel  za javne poslove nama zainteresiranih  ponuđača i ove školske godine bit će  organiziran zajedniči prijevoz i za učenike i za građane.

Comments

comments

Pročitajte još

Pepelnica ili Čista srijeda

Pepelnica ili Čista srijeda kršćanski je spomendan kojim započinje korizma. Za katolike Pepelnicom počinje najozbiljnije …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)